Over ons

Texture Painting situeert zich in de decoratieve schilderswereld en is gespecialiseerd in het schilderen en bekleden van alle mogelijke oppervlakken. Naadloze overgangen of muren en meubels met textuur, voor iedere stijl is er een specifieke toepassing op maat. 

Texture Painting is uitgegroeid van een hoogwaardig schildersbedrijf tot een totaalaanbieder van unieke, decoratieve technieken dat verder gaat dan het traditionele, zonder oog te verliezen voor het creëren en ontwikkelen van unieke, eigenzinnige interieurs. 

Bovendien is Texture Painting op het gebied van exclusieve schilder- en kalktechnieken toonaangevend. Een vaste collectie kalktexturen met bijhorend kleurenpalet, maar ook speciale crazy creations. Dit zijn custom-made technieken, waarbij in samenspraak met de klant op zoek wordt gegaan naar de ideale techniek of textuur die leidt tot hun unieke droommuur.
 

Uw advies op maat!

Onze troeven

Innoveren

Invent, innovate and inspire. Door telkens nieuwe horizonten te verkennen en nieuwe technieken te ontwikkelen schept Texture Painting een zee van unieke decoratieve mogelijkheden en staat het met zijn innovatieve werkwijze steeds voorop in nieuwe trends. We ontwikkelen nieuwe technieken en gaan op zoek naar nieuwe materialen & originele manieren om uw interieur om te toveren tot een exclusieve totaalbeleving.

Advies op maat

Bij Texture Painting streven wij ernaar om al onze klanten persoonlijk bij te staan met onze vakkennis en op zoek te gaan naar een oplossing die naadloos aansluit bij uw wensen. Bij elk project gaan we op zoek naar een geschikt kleurenpalet en aangepaste technieken. Ons accent ligt op professioneel advies, kwaliteit en een uniek karakter. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen voor professioneel advies of een offerte op maat. Wij werken in opdracht van particulieren, bedrijven en architecten.

HIB

Met trots kunnen we zeggen dat Texture Painting het HiB label draagt. Dit label is een label voor unieke Belgische ondernemers en zet authentieke handgemaakte producten in de kijker

Erkend microtopping plaatser

Texture Painting is door de firma Ideal Work, producent van Microtopping, erkend als gecertificeerd plaatser.Wij werken ook nauw samen met Ideal Work.

Al de Texture Painting techniekers genoten van een erkende opleiding en hebben het certificaat in handen. Wij streven de perfectie na en gaan steeds opzoek naar specialisaties in nieuwe producten.

Nieuws

2023

2022

2021

2020