Wilt u uw interieur extra kracht bijzetten met de unieke, ruwe look van beton? Dan is Architop de perfecte afwerking voor uw vloeren. Met Architop creëren we een vloer in betonlook, zonder effectief met een betonvloer te werken. Kortom, de minimalistische look van beton, met de klasse van een designvloer!

Waar je bij een traditionele betonvloer al snel met een dikte van 7 cm werkt, geeft Architop ons de mogelijkheid om met een minimale dikte van 3 mm een hoogwaardige, stijlvolle vloer te creëren met de karakteristieke uitstraling van beton. Dit zorgt ervoor dat deze vloer heel flexibel te implementeren is in quasi elke ruimte, zowel nieuwbouw als renovatie.

Afwerking

Have no fear of perfection – you’ll never reach it

Architop is een uniek en ambachtelijk product. De ‘imperfecte’ uitstraling creëert een high-end, “one of a kind” interieur.

Alles wordt volledig op maat van jouw interieur uitgewerkt. Het product wordt ambachtelijk, in vlindertechniek, met het mes uitgesmeerd, wat de vloer het kenmerkende wolkeffect van een betonvloer geeft. Naast de keuze van kleur, kan er ook geopteerd worden om Architop te behandelen met bepaalde zuren, om de vloer een nog exclusievere feel geven. 

Voordelen

  • Naadloos design: exclusieve klasse gecombineerd met onderhoudsgemak
  • Zeer dun toepasbaar
  • Hoge slijtvastheid
  • Perfect toepasbaar in combinatie met vloerverwarming

Toepassing

Aangezien Architop zowel intern als extern kan worden gebruikt , creëert het ongeziene mogelijkheden voor een high-end indoor-outdoor interieur. Door de vloer door te trekken van binnen naar buiten, zorgen we voor een rust en continuïteit doorheen de volledige ruimte.

Bovendien is Architop ideaal voor het renoveren van bestaande vloeren, aangezien het in veel gevallen over de bestaande vloer kan worden aangebracht. Architop stelt u in staat om de dikte- en gewichtsgrenzen van traditioneel beton te overwinnen, terwijl het zijn schoonheid en robuustheid behoudt. 

Het verkregen effect is dat van een doorlopend, naadloos oppervlak dat voldoet aan de vraag naar vloeren van niet alleen moderne minimalistische woningen, maar ook lofts in industriële stijl, openbare ruimtes, tentoonstellingen en commerciële ruimten.