Microtopping is een polymeer-cement toepassing, die gebruikt wordt voor het “bekleden” van muren, vloeren en meubels. Ideaal voor nieuwbouw én renovatie. 

Microtopping creëert sfeer en maakt elk interieur uniek in betonlook.

Bij Texture Painting ontwerpen we verschillende effecten dankzij diverse applicatietechnieken, kleuren en vegen, steeds met structuur. Elk project is daardoor een unieke realisatie.

Het bijzondere van gepolijste beton zijn de subtiele kleurnuances en het industriële karakter.

Dit wordt door Microtopping perfect geëvenaard.

Veelzijdig

Microtopping is veelzijdig: Door zijn esthetische en onderhoudsvriendelijke kwaliteiten is microtopping geschikt voor huizen, winkels, showrooms, restaurants, hotels, musea en openbare ruimtes. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is, naast het vele vloergebruik, eveneens perfect voor het bedekken van verticale oppervlakken zolang de ondergrond effen, stabiel en vlak is. 

Naast onderhoudsgemak en duurzaam is het belangrijkste kenmerk van microtopping de mogelijkheid om doorlopende, naadloze oppervlakken te creëren. Als dat nog niet genoeg was, kan Microtopping zelfs meubels bedekken om een meer continue, minimale en eigentijdse sfeer te scheppen. Zitplaatsen, tafels, lampen: microtopping bedekt echt alles! Of u nu particulier, ontwerper of architect bent, microtopping geeft uw creativiteit de vrije loop.

Op zoek naar een naadloze afwerking van uw muren, vloeren of meubels?

Download info-brochures

Vakmanschap

Microtopping-oppervlakken zijn een werk van vakmanschap, volledig met de hand gemaakt: het wordt handmatig gemengd door onze Texture Painting techniekers, die allen opgeleid zijn tot gecertificeerde plaatsers van microtopping.