Microtopping is het ideale product als u op zoek bent naar een gelijkmatig en naadloze vloer met het uitzicht van beton die natuurlijk aanvoelt. Met Microtopping creëer je een unieke en exclusieve rlook. Dankzij verschillende applicatietechnieken (verzuringen), kleuren of vegen, maken wij iedere vloer tot een waar kunstwerk, van modern tot klassiek. Microtopping wordt aangebracht via een techniek van smeren waardoor de vloer meer karakter en structuur krijgt dan de traditionele gietvloer.

Microtoppingvloer is praktisch in onderhoud en ideaal geschikt voor plaatsing over vloerverwarming.

Microtopping nieuwbouw

Microtopping is een is een polymeer-cement-systeem dat gebruikt wordt voor het bekleden van vloeren, muren en meubels. Microtopping is ideaal als u op zoek bent naar een gelijkmatig en naadloze vloer, die natuurlijk aanvoelt en praktisch in onderhoud is. Plaatsing over vloerverwarming is geen probleem. Microtopping maakt elk interieur uniek , is ideaal in een modern en minimale omgeving en tegelijkertijd kan het een landelijke of rustieke stijl verrijken met een stijlvol accent. Vele artistieke ontwerpen en effecten zijn mogelijk dankzij onze verschillende applicatietechnieken (verzuringen), kleuren of vegen

Microtopping renovatie

Belangrijk om weten, de techniek vraagt 5mm dikte waarvan 3mm effectief Microtopping is. Dus als u wil renoveren, kan Microtopping zonder problemen aangebracht worden over een bestaande tegelvloer.

Extra voordelen

Microtopping geeft ons de mogelijkheid om nog grotere oppervlakken en vloeren in één stuk naadloos te bekleden, zonder voegen of onderbrekingen, waar we bij andere 'cement' vloeren de aansluitende ruimtes toch moeten onderverdelen om barsten of scheuren tegen te gaan.

Buitengebruik

Microtopping heeft als voordeel dat het zelfs onbehandeld geen verkleuring geeft als er water op blijft staan, en is bijgevolg ook uitstekend geschikt voor buiten. Het is enorm duurzaam en hard materiaal.  Zo kan u bijvoorbeeld een betonterras realiseren dat volledig doorloopt in uw vloer binnen.