Microtopping is praktisch in onderhoud en voelt natuurlijk aan. De ideale vloer om te gebruiken in al uw ruimtes, binnen of buiten. 

Microtopping geeft u de mogelijkheid om nog grotere oppervlakken en vloeren in één stuk naadloos te bekleden, zonder voegen of onderbrekingen, waar u bij andere 'cement' vloeren de aansluitende ruimtes toch moeten onderverdelen om barsten of scheuren tegen te gaan. Daarnaast is microtopping ook bruikbaar over vloerverwarming. 

Nieuwbouw

Op zoek naar een naadloze oplossing in uw nieuwbouw? Microtopping maakt elk interieur uniek, is ideaal in een modern en minimale omgeving en tegelijkertijd kan het een landelijke of rustieke stijl verrijken met een stijlvol accent. 

Renoveren

Op zoek naar een moderne oplossing in uw renovatieproject? Microtopping is met zijn 2 tot 4 mm dikte ook uiterst geschikt om over bestaande oppervlaktes zoals o.a. tegels aan te brengen in renovaties De tegels worden egaal geschuurd en hierop wordt de microtopping aangebracht. 

Buitengebruik

Trek uw interieur naar buiten door. Microtopping geeft van nature geen verkleuring als er water op blijft staan en is duurzaam & slijtvast. Dat maakt de polymeer-cement vloer ook geschikt voor buitengebruik. Trek uw huiskamer of keuken open door de microtoppingvloer te laten doorlopen op uw betonterras.

Foto's