Dan kan u op onze medewerkers van Texture Design rekenen bij de totaalinrichting van uw woning!

Vertel ons hoe u wilt wonen en wij adviseren en begeleiden u bij al uw stijl- en interieurkeuzes: van zetels, tafels, stoelen, tapijten, gordijnen, tot verlichting en decoratie.

Een aantal interieurobjecten zijn te koop in onze eigen winkel. Indien niet verwijzen we u graag door naar de juiste contacten binnen ons ruime netwerk.

Totaalproject Link21

Dit totaalproject bij Link21 (BE) toont onze voortdurende toewijding aan creativiteit en vakmanschap. De combinatie van elk zorgvuldig gekozen detail heeft dit project getransformeerd in een waar juweeltje, dat een blijvende indruk van verfijnde elegantie nalaat.

Totaalproject Link21

Totaalproject
Oud-Turnhout

Voor dit totaalproject in Oud-Turnhout kreeg Texture Painting ‘carte blanche’. Het resultaat is dan ook een volledige uitwerking van onze visie: een bijzondere afwerking van alle oppervlakken, die een ziel en unieke eenheid brengt in het geheel. Alles klopt, van A tot Z.

Totaalproject Oud-Turnhout


Loop zelf in 3D doorheen de volledige woonst én klik door om meer te ontdekken per ruimte.

Totaalproject
De Kapel

Voor het totaalproject van De Kapel ging Texture Painting aan de slag in een oude kapel die volledig gerenoveerd ging worden. We mochten hierbij alles uit de kast halen, wat een mooie synergie teweegbracht tussen verschillende technieken en kleuren.

Totaalproject De Kapel

Meubels

Texture Design brengt ambachtelijke design tafels op de markt met een industriële look die volledig in ons eigen atelier gemaakt worden. Een salon-, bijzet- of eettafel, elk meubelstuk gaat jarenlang mee. We steken al onze passie in onze meubels en werken met duurzame materialen. 

We creëeren eigentijdse design meubels met een unieke uitstraling door de combinatie van onze Microtopping en Texture Panels. 

Naast ons vast aanbod staan wij natuurlijk ook open voor uw ideeën en wensen. Samen rond tafel kunnen we uw wensen uitwerken zodat wij uw droommeubel mee kunnen helpen realiseren.

Kom een bezoek brengen aan onze nieuwe toonzaal