Project in de kijker: Kantoorgebouw Malle

01 december 2021

Nieuwsbericht

Project in de kijker:
Kantoorgebouw Malle

Wanneer een bezoeker dit bedrijfspand binnenwandelt, valt het oog meteen op het indrukwekkende, doch verfijnde baliemeubel, dat werd afgewerkt met een donkere microtopping. De combinatie met de lichtere microtopping op de vloeren en traptredes, zorgt voor extra diepte binnen dit cleane, open interieur.

Ook in de aparte ruimtes werd voor verschillende elementen gekozen voor een afwerking in microtopping. Zo zien we deze texturen terugkomen in de wandkast, het tablet en de bureaublokken. In de vergaderzaal tenslotte, bevindt zich een elegante tafel in organische vorm, op maat gemaakt en gesmeerd en finaal afgewerkt met microtopping.

Benieuwd naar meer foto's?

Bekijk deze realisatie in detail