Onze waarden

Tevreden klanten die ten volle genieten van hun woning, daar gaan we dagdagelijks voor bij Texture Painting. We stellen met ons team alles in het werk om u te ontzorgen, te adviseren en een topkwaliteit te leveren bij de realisatie van uw droomproject.

Continu werken wij in eigen atelier aan de nieuwste schilder- en afwerkingstechnieken, volgen we de laatste trends in interieur-en exterieurdesign en inspireren en perfectionaliseren we in ons training center onze eigen medewerkers.

Van inspiratie
tot realisatie

Elk bouw-of renovatieproject vraagt een aanpak en service op maat. Wij nemen uw project samen met u van A tot Z onder de loep en geven professioneel advies. We denken met u mee in inspirationele mogelijkheden.


1.

Uw woondroom start met een bezoek aan onze showroom. Ontdek de vele mogelijkheden van onze decoratieve schildertechnieken, ontvang alle informatie en vrijblijvend advies. Breng tijdens uw bezoek gerust uw eigen voorbeelden, moodboards en stalen mee. Wij creëren in ons experience center uw unieke interieurstijl.

2.


Wist u dat uw interieurarchitect of architect gebruik kan maken van onze renders om uw plan concreet vorm te geven? Ze zijn te downloaden in alle vereiste softwareformaten.

3.


Indien gewenst werken we graag een offerte op maat voor u uit. Onze projectbegeleiders zullen u contacteren voor alle details die nodig zijn om accuraat een prijsvoorstel te kunnen doen.

4.


Gaan we er samen voor? Top! Na bevestiging van uw project, slaan we de handen in elkaar met u of indien gewenst rechtstreeks met uw interieurarchitect, architect of projectontwikkelaar en plannen we de werken in. De voorbereiding van de werf is even belangrijk als de werken zelf. Daarom maakten we voor u enkele nuttige werfvoorbereidingsdocumenten (spoedig allemaal hier online ter beschikking).

5.


Ons team verschijnt stipt op de afspraak om te starten aan uw droomproject. Indien gewenst kan u, naast onze gebruikelijke procedures, ook gebruik maken van onze additionele en professionele afdekservice.Renders voor designsoftware Veelgestelde vragen (FAQ) Onderhoud microtopping