decoratieve ambachtelijke schildertechnieken

Oneindig veel mogelijkheden in bekleding van wanden, vloeren en meubels

Texture Painting

Texture Painting is gespecialiseerd in het schilderen en bekleden van alle mogelijke oppervlakken. Naadloze overgangen of muren en meubels met textuur, voor iedere stijl is er een specifieke toepassing op maat. Als specialist in diverse schilder- en bekledingstechnieken realiseert Texture Painting al uw unieke interieurprojecten!

Texture Painting is in enkele jaren tijd uitgegroeid van een hoogwaardig schildersbedrijf tot een totaalaanbieder van unieke, functionele en decoratieve texturen en technieken. Texture Painting gaat verder dan het traditionele en creëert unieke en eigenzinnig interieurs.

De Texture Painting signatuur staat garant voor passie, inspiratie, kwaliteit, ervaring en een uitmuntende vakkennis.

Meer over ons

NIEUW!

Kom kennismaken op onze jobdag


Texture Painting, plaatser van decoratieve schildertechnieken en functionele pleisters, is op zoek naar schilders en bezetters die méér willen. 

Kom op zondag 7 november van 11 tot 17 uur vrijblijvend kennismaken, Muizenvenstraat 6 in Turnhout. Texture Painting zet die dag de deuren open voor toekomstige collega’s. Neem een kijkje in de toonzaal en ontdek ons werk en vakmanschap onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer info over onze jobdag

Showroom

Bezoek onze showroom

Van harte welkom in onze showroom in Turnhout conform de Covid 19 maatregelen. Ons team adviseert u graag over de ruime mogelijkheden van onze decoratieve schildertechnieken en totaalservice. Uiteraard steeds op afspraak, zodat we elke klant de juiste zorg kunnen bieden.

Terwijl u geïnspireerd raakt door de brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden en een gevoel krijgt bij alle technieken, laadt uw elektrische wagen op op onze parking.

Neem contact op voor een afspraak

Social media

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven, volg ons:

Onze realisaties