Dompel je onder in de ultieme luxe van deze recent gerenoveerde villa. Om een volledige make-over te realiseren, maakten we gebruik van onze Soho-techniek op zowel de beneden- als de bovenverdieping, van de kasten tot de muren en plafonds, elke centimeter werd zorgvuldig bewerkt. Zelfs de kleinste details zoals de lampen en de koepel werden onder handen genomen om de algehele sfeer te versterken.

De badkamer is een waar kunstwerk met zijn prachtige microtopping afwerking. Door deze decoratieve techniek ook toe te passen op het plafond, hebben we een relaxed gevoel van continuïteit gecreëerd, perfect voor een heerlijke wellness-ervaring. Ook de natuurstenen vloeren zijn naadloos bekleed met microtopping, wat de hele benedenverdieping een uniforme uitstraling geeft.

Het voormalige kantoor werd omgevormd tot een luxueuze barruimte, afgewerkt met onze Soho-techniek in Lamborghini-groen, waardoor de ruimte een gedurfde en geraffineerde toets krijgt. De totale make-over van deze villa resulteerde in een waar meesterwerk, een mix van elegantie en moderniteit die de fijnproever zeker zal kunnen bekoren.