Als grote fans van binnen-buiten concepten zelf, zijn we verheugd om ons nieuwste project met u te delen, waarbij onze hoofdfocus was om "simpelweg" het buitenleven naar binnen te brengen. Een opvallend kenmerk van dit project is onze op maat gemaakte "Kyoto"-techniek, die een unieke mix van klei en modder met natuurlijke pigmenten gebruikt. Deze techniek is zorgvuldig toegepast in het hele huis, zorgt voor een samenhangende en organische esthetiek.

In de hoofdbadkamer hebben we microtopping gecombineerd met natuursteen, wat een luxueus toevluchtsoord voor de eigenaren creëert. De kinderbadkamer heeft ook een volledige microtopping afwerking, wat zorgt voor duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Voor de vloer bij de achterdeur hebben we onze "fifty-fifty" techniek gebruikt, die zowel functionaliteit als visuele aantrekkingskracht biedt. Daarnaast zijn de keukenkastjes versierd met een natuurlijke kalkafwerking, wat een vleugje rustieke charme toevoegt aan het moderne keukenontwerp. In de woonruimte hebben we de op maat gemaakte tafels vervaardigd, perfect op maat gemaakt om de ruimte te passen en het unieke karakter van de kamer te versterken.

Door nauw samen te werken met de eigenaar en interieurarchitect konden we een compleet verhaal vertellen door middel van kleur en textuur, waardoor een naadloze mix ontstaat tussen de binnenruimtes en de natuurlijke schoonheid rondom de woning.