Nieuwsbericht

Ontmoet Veerle

Wat doe je bij Texture Painting?
“Ik werk intussen zo’n 2 maanden bij Texture Painting, hetgeen toch een spannende carrièrewending was voor mij.  Ongeveer 20 jaar geleden studeerde ik af als interieurarchitect, maar voegde er nog een studie als leerkracht lagere school aan toe. Na 17 jaar voor de klas, voelde ik het kriebelen om terug in de interieursfeer aan de slag te gaan en ik ben echt enorm blij dat ik deze stap durfde wagen. Toen ik de vacature zag verschijnen, had ik meteen interesse in het bedrijf.

Binnen Texture Painting hou ik mij vooral bezig met het opmaken van offertes voor klanten en de opvolging ervan. Daarnaast geef ik soms ook rondleidingen in onze showroom om klanten te laten kennismaken met onze producten. Het was fijn dat ik via een interne opleiding de knepen van het vak kon leren. Mijn werkweek vliegt telkens voorbij: mijn dag is steeds goed gevuld met de verschillende taken die erg afwisselend zijn."

Wat vind je het leukste aan je job?
"Ik was op zoek naar een administratieve job in combinatie met een fijne werkomgeving en een tof product. Dit heb ik in dit bedrijf zeker gevonden. Voor mij is het erg boeiend om mee te werken aan het proces waarbij klanten op zoek zijn naar het verbeteren van hun eigen leef- of werkomgeving. Wij kunnen mee kracht geven aan  ‘sfeer’ in hun woning, restaurant,….”