Wij zoeken jou!

Calculatie - Administratie – Opvolging


Wij zoeken:

Wegens de verdere groei van ons bedrijf, zoeken we een collega met véél goesting en een positieve instelling, die mee aan onze toekomst schildert.

Je rol is gevarieerd en voorzien van een commerciële flair: je ontvangt klanten in onze showroom, begeleidt hen in het maken van de juiste keuzes voor hun interieur en kleur en bent contactpersoon voor de volledige verdere opvolging van het project. Communicatie en contact met de klant staat steeds centraal.

Je calculeert het project en maakt dan de prijsofferte op, en staat ook in voor de administratieve opvolging, planning en opstart van een werf. Je bent georganiseerd, punctueel, hebt oog voor detail, bent cijfermatig en voelt voldoening wanneer alles ‘klopt’.

Bij ons werk je in een familiale sfeer en we dragen ‘ownership’ hoog in het vaandel ! Meng dit alles met een fijne persoonlijkheid die past binnen ons gezellige en gemotiveerde team, een interesse in de wereld van kleuren, texturen en interieur, en je bent voor ons de ideale collega !


Ons commitment:

  • Een inspirerende, fijne werkomgeving, in lijn met de stijlvolle showroom.
  • Werkzekerheid in een financieel gezond bedrijf met groeiambities.
  • Een makkelijk bereikbare werkplek in een jong, groen industriepark.
  • Een interessant salarispakket en ruimte om te groeien.
  • Een complete Texture Painting-experience, zowel voor onze klanten als voor onze eigen medewerkers. De koffie staat steeds klaar !

 

Interesse?

Bezorg ons je CV en motivatiebrief via bob@schmeitz.be, of bel ons: 0475 86 68 78

Check zeker ook eens onze website: texturepainting.be of neem een kijkje op Instagram: @Texturepainting2300

Kom vrijblijvend kennismaken!