Ontdek onze Texture Panels

Betonlook of houtnerfstructuur. Met Texture Panels hebben wij een wereld gecreëerd waarin bijna alles mogelijk is. Texture Panels zijn lichtgewicht panelen die vooraf bekleed zijn met onze exclusieve betonvezeltechniek in een bepaalde textuur of motief. Ze worden in ons eigen atelier gegoten in een mal. De unieke werkwijze laat ons toe om textuur te brengen in een doorgaans glad product...

Voor deze wandbekleding in beton, is geen bekisting of volstorting vereist. De panelen worden eenvoudig verlijmt tegen de te bekleden wand.

Onze panelen zijn geschikt voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten, voor gebruik rbinnen en buiten én duurzaam voor natte zones zoals douches en badkamers.

Texture Panels hebben een standaard afmeting van 90 bij 260 cm.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

De vele gezichten van de Texture Panels

Creëer uw eigen look & feel

De afwerking wordt in overleg bepaald. De panelen worden met natuurlijke pigmenten gekleurd. 

U kan kiezen voor de industriële betonlook, maar de panelen zijn eveneens af te werken met een patine, ruwe steen imiteren of zelfs het effect van hout evenaren. 

Zo creëren wij ook panelen met een uitgesproken houtnerfstructuur, bijvoorbeeld om een tafelblad of een muur te bekleden. U krijgt het uitzicht van hout, met de stevigheid van beton. Eenmaal geïnstalleerd zijn de panelen nauwelijks van echt hout te onderscheiden en bovendien zijn ze veel onderhoudsvriendelijker en steviger dan echt hout.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij staan open voor alle ideeën en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Wat textuur, structuur, kleur, motief of formaat betreft, met Concrete Jungle is zo goed als alles mogelijk. 

Het stopt echter niet bij structuren, ook geometrische motieven of 3D-effecten zijn mogelijk. Door het werken met verschillende patronen en geometrische figuren bekomen wij interessante en inspirerende motieven.

Ontdek alle voordelen van Texture Panels

Wanden

De panelen worden voornamelijk gebruikt om wanden te bekleden. De eenvoudige plaatsing maakt ze geschikt voor zowel renovatie als voor nieuwbouw. 

Bovendien zijn Texture Panels door hun unieke samenstelling ook geschikt voor buitengebruik. Ze worden getest in alle weersomstandigheden en zijn vorstbestendig.

Meubels

Wij creëren exclusieve, handgemaakte en eigentijdse designtafels die door gebruik van Texture Panels een unieke uitstraling krijgen. De Texture Panels kunnen m.a.w. ook als tafelblad gebruikt worden.

Al onze tafels zijn eveneens op maat te maken en volledig af te werken naar uw wensen. Zo kan u volledig werken in betonlook, maar u kan ook het tafelblad combineren met industriële stalen poten of met een houten onderstel. 

Doordat de Texture Panels bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zijn de tafels geschikt voor binnen- en buitengebruik. De platen zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Kleuren

De panelen zijn in zes standaardkleuren verkrijgbaar: naturel, wit, zwart, omber, beige en grijs.

Onze expertise

De duurzame vlakke panelen zijn lichtgewicht platen die geschikt zijn voor het bekleden van verschillende ondergronden. Na opmeting worden ze op maat gemaakt en worden de afdrukken gegoten.

Onze platen worden bekleed met een exclusieve betonvezeltechniek, waardoor u keer op keer een perfecte afwerking hebt.

Ontdek hier enkele van onze realisaties.

Hebt u zelf een idee voor een creatie?

Met Texture Panels hebt u een oneindig aantal mogelijkheden … The sky is the limit!

Texture Panels Technisch