Texture Painting hanteert unieke, ambachtelijke schildertechnieken en texturen om uw droominterieur vorm te geven. Muren die afgewerkt zijn met speciale kleuren, effecten en texturen tillen een woning naar een hoger niveau. Afgewerkte muren worden tot leven gebracht en spreken tot de verbeelding. Terwijl bij traditionele verven de nadruk ligt op het beschermen van een oppervlak, ligt de nadruk bij decoratieve verven op het verfraaien van oppervlakken.

Daarnaast streeft Texture Painting ook steeds naar het ontwikkelen, ontdekken of innoveren van decoratieve schildertechnieken. Door telkens nieuwe horizonten te verkennen en nieuwe technieken te ontwikkelen schept Texture Painting een zee van unieke decoratieve mogelijkheden en staat het met zijn innovatieve werkwijze steeds voorop in nieuwe trends. We ontwikkelen nieuwe technieken en gaan op zoek naar nieuwe materialen & originele manieren om uw interieur om te toveren tot een exclusieve totaalbeleving.

 

Custom made

Ontdek ook onze crazy creations: custom made technieken waarbij we in samenspraak met de klant op zoek gaan naar de ideale techniek of textuur die leidt tot een unieke droommuur.

Naast ons vast aanbod staan wij open voor uw ideeën en wensen. Alle input is welkom en geen idee is ons te gek! We maken er uw droomproject van!

Op zoek naar de juiste schildertechniek voor uw droominterieur?