Gezocht!


Texture Painting, plaatser van decoratieve schildertechnieken en functionele pleisters, is op zoek naar schilders en bezetters die méér willen.


Bestuurder Ronny Wuyts: “Het vak van schilder vinden wij ondergewaardeerd. Via ons opleidingstraject op maat, creëren we échte vakmannen, die we in overeenstemming met hun kwaliteiten vergoeden.”

Texture Painting werkt veelal residentieel en B2B in het hogere marktsegment. Als vakman bij Texture Painting draag je bij aan de realisatie van prachtige projecten zoals unieke villa’s, toprestaurants en hotels. Je geniet van een gedegen opleiding in ons eigen atelier en je maakt gebruik van een vaste camionette en het meest up to date werkmateriaal dat vereist is op dit niveau. Plaats van tewerkstelling is voornamelijk provincie Antwerpen, maar ook regelmatig daarbuiten.

Texture Painting is zowel op zoek naar vaste collega’s als zelfstandigen.

Benieuwd?

Kom kennismaken!

Kom op zondag 7 november van 11 tot 17 uur vrijblijvend kennismaken, Muizenvenstraat 6 in Turnhout. Texture Painting zet die dag de deuren open voor toekomstige collega’s. Neem een kijkje in de toonzaal en ontdek ons werk en vakmanschap onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor onze catering: meld je bij voorkeur en geheel vrijblijvend aan via info@texturepainting.be of 014 67 94 47.

Meld je vrijblijvend aan

Overtuigd?

Neem alvast een virtuele kijk in onze showroom, of laat je overtuigen door onze vele unieke realisaties.

Bezoek onze virtuele showroom