Naast decoratieve pleisters en functionele pleisters, biedt Texture Painting ook akoestische pleisters aan. Zowel nationaal als internationaal realiseert Texture Painting ruimtes met een hoogwaardig akoestisch comfort. Hiermee creëren we een nieuwe standaard op vlak van vooruitstrevende en stijlvolle geluidsdemping.

Texture Painting verbetert de akoestiek in ruimtes met een verscheidenheid aan akoestische en directionele geluidsabsorberende producten. Hierbij streven we  naar maximale opname met minimaal hoogteverlies. De hoogwaardige akoestische pleisters van Texture Painting zijn zeer duurzaam, verminderen nagalm en besparen energie.

Akoestisch pleisterwerk is een naadloos systeem dat wordt aangebracht op een luchtdichte ondergrond, waarbij gevarieerd kan worden van een gestructureerd oppervlak tot een extreem gladde afwerking. Het pleisterwerk zorgt voor een verregaande akoestische absorptie met een minimum aan dikte. Op deze manier combineren wij comfort en rust met een luxueuze uitstraling die naadloos mee in het interieur opgaat.

Kenmerken

Belangrijkste kenmerken op een rijtje

  • Uitstekende akoestische eigenschappen
  • Duurzaam
  • Op waterbasis
  • Afwerking van hoge kwaliteit
  • In massa leverbaar in alle NCS of RAL kleuren door toevoeging van pigmenten aan de pleister
  • Licht van gewicht
  • Diffusie open
  • Op basis van een brandwerende akoestisch absorberende plaat

Akoestische
plafonds en wanden

Texture Painting creëert geluidsdempende plafonds en wanden in uw woning door middel van akoestisch pleisterwerk. Onze akoestische oplossingen zijn hygroscopisch en volledig naadloos.

Wij werken steeds een oplossing op maat uit, volledig afgestemd op uw wensen. Hierbij kunnen we gaan van een zeer gladde afwerking tot een gestructureerd oppervlak, afhankelijk van wat het beste binnen uw interieur past.

Daarnaast creëren we een perfect geheel in uw woning of ruimte, waarbij de keuze in kleuren en texturen volledig kan aansluiten bij onze reeds gekende decoratieve en functionele pleisters en schildertechnieken, zoals Microtopping.

Voordelen

Een degelijke geluidsdemping in uw woning brengt een velerlei aan voordelen met zich mee. U creëert op een uiterst discrete en stijlvolle manier een warme sfeer en een rustige flow doorheen uw woning.

Door onze vooruitstrevende technieken in akoestische pleister kunnen we u met een minimaal hoogteverlies een optimaal resultaat bieden, dat duurzaam en energiebesparend werkt.

Met onze akoestische pleister introduceren we een nieuwe vorm van kalmte in uw woonst, zowel voor uzelf als voor uw gasten. Een vermindering van de galm zorgt ervoor dat kinderen minder snel overprikkeld geraken. Een optimale akoestiek zorgt er bovendien voor dat u optimaal kunt genieten van muziek. De klanken komen veel puurder tot bij u.

Tot slot zal een akoestisch plafond er ook voor zorgen dat u meer privacy in uw woonst ervaart. De geluiden zullen gedempt worden en dus veel eenvoudiger binnen de woonst blijven.

Op maat

Onze akoestische pleisters zijn geschikt voor elke ondergrond. Voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij hebben diverse villa's, kantoren en restaurants voorzien van een akoestische pleister. Bij elk project voorzien wij een oplossing op maat!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u advies van een van onze specialisten, neem dan gerust contact met ons op.

Op zoek naar een naadloze akoestische pleister voor uw wanden of plafond?